Tag Archives: тенис

Како да избереш тениски рекет

Ако барате нов тениски рекет, a не сте сигурни како да изберете и кој да го купите, овој напис дефинитивно ќе ви помогне во вашиот избор. Ќе ви покажеме како се мерат рекетите и како малите промени во димензиите можат да влијаат на перформансите кај различните играчи. Големина на главатаГолемината на главата во рекетот е […]

SUP AQUATONE & DUNLOP SPORT програма – Количински попусти

SUP AQUATONE& DUNLOP SPORT програма – Количински попусти за тениски клубови,  сопствениците на тениски игралишта, хотели, клубови за рекреација на вода.   Горди сме што претставуваме врвен добавувач во снабдувањето на тениските клубови и игралишта на тениска и друга спортска опрема. Нашата мисија е да ви ги донесеме апсолутно најдобрите производи по најдобри цени. Ние […]