SUP AQUATONE & DUNLOP SPORT програма – Количински попусти

SUP AQUATONE& DUNLOP SPORT програма – Количински попусти за тениски клубови,  сопствениците на тениски игралишта, хотели, клубови за рекреација на вода.
 
Горди сме што претставуваме врвен добавувач во снабдувањето на тениските клубови и игралишта на тениска и друга спортска опрема. Нашата мисија е да ви ги донесеме апсолутно најдобрите производи по најдобри цени. Ние го сакаме спортот, тениската игра, спортот на вода и сакаме што повеќе луѓе од сите возрасти да можат да уживаат во забавата и придобивките од овие спортови.
 
За таа цел, ние нудиме попусти на количини на многу наши производи.
 
Потребна ви е дополнителна помош при изборот на соодветна опрема за тенис или СУП?
За било какви прашања во врска со нашите цени или во врска со дизајнот, конструкцијата, одржувањето или управувањето со тениските терени воопшто, Ве охрабруваме да контактирате со нас.
Имаме персонал од Тениски и СУП експерти, имаме 20-годишно искуство во овие области и ќе бидеме повеќе од среќни да ја споделиме нашата експертиза со вас.
Јавете се на нашиот контакт телефон или пишете ни мејл во било кое време и ние со задоволство ќе Ви помогнеме.