Помош

Упатство за користење

Дали сте знаеле дека сите артикли кои ги спремивме за Вас можете да ги порачате на нашата страна, на многу брз и едноставен начин?

Сѐ што Ви е потребно да направите е едноставно да го пронајдете артиклот кој го сакате и да направите нарачка, а ние ќе се потрудиме целата роба која сте ја порачале да ви пристигне во рок од 1- 2 работни дена.

Откако ќе пристапите на нашата веб – страница, ќе ви се отвори почетната страна на која се наоѓа менито со категории и производите од каде пристапувате кон пребарување на артиклите. Кога ќе се одлучите за некој артикл кликнете на артиклот, а потоа ставете ја во кошничка Вашата количина. Кога тоа ќе го направите, во горниот десен агол од менито ќе се појави инфо за производите во вашата кошничка и од каде имате можност да видите кои сѐ артикли ви се наоѓаат во кошничката, како и можност за директно преминување на каса.

Доколку сакате да ја завршите нарачката те кликнете на опцијата „плати” за да ви се отвори странатат во која треба да внесете податоци за Вашата адреса или друга адреса за достава.

На десната страна го бирате начинот на плаќање:

  • Плати при достава
  • Преку интернет со Кредитна / Дебитна Картичка

Доколку сите податоци се точни, кликнете на полето дека ги прифаќате правилата и условите, после што може да ја направите нарачката.

Со овој чекор се завршува процесот на онлајн нарачка, а артиклите кои сте ги нарачале ќе Ви стигнат во рок од 1-2 работни денови.

Доколку при процесот на нарачка имате било каков проблем, секогаш Ви стоиме на располагање преку нашиот call centеr на бројот +389 71 272 888 кој е достапен секој работен ден и сабота од 10 до 17 часот (освен во Недела и Празници)