Месец: ноември 2020

Како да избереш СУП (Stand Up Paddle)

СУП (Stand Up Paddle) е најбрзо растечкиот спорт на вода во светот. Забавен е, имате одлично вежбање и што е најважно, лесно може да се научи. Сепак, изборот на вистинската даска може да биде голем предизвик… Лаирд Хамилтон, легендарниот сурфер, бил виден во Малибу 2004 година како стои на даска и весла, држејќи го американско […]